Кроквяна система вручну чи заводська?

Кроквяна система для житлового будинку

Зараз рідко можна зустріти прості покрівлі на 2 або 4 скати. Вирішивши будувати будинок, кожен з нас бачить дах вишуканого та багатофункціонального. Ось лише кілька способів застосування:

  • основа для сонячних панелей;
  • додатковий житловий простір;
  • зона відпочинку у стилі hi-teck;

Так от не дивно, що для таких амбітних ідей знадобиться міцна конструкція, що легко зводиться, здатна витримати відповідні навантаження.

У зв’язку з високою теплопровідністю металу та обмеженими можливостями бетонних та полімерних виробів, єдиним варіантом для вирішення цього завдання є дерев’яні кроквяні балки.

 

КЛАСИЧНИЙ ВАРІАНТ МОНТАЖУ ПОКРІВЛІ

Мауерлат, крокви, ґрати, куточок, шпилька… Не лякайтеся, якщо ці слова Ви зустрічаєте вперше.

Це все елементи традиційної покрівельної системи, що збирається вручну. Необхідний інструмент:

  • електро або бензопила;
  • молоток;
  • рівень;
  • гайковерт;

Отже, при цьому варіанті архітектор задає параметри конструкцій, обчислює можливі навантаження та розписує кількість матеріалів, що застосовуються; Відповідальність за виконання лягати на виконроба.

Резюмуємо плюси та мінуси ручного збирання покрівельних систем:

+ низька вартість;

– сумнівної якості комплектуючі;

– Низька швидкість монтажу;

– Людські помилки;

Як бачимо, ризиків набагато більше, ніж отримуваної вигоди. Та й підійшовши з усім ентузіазмом до застосовуваних матеріалів та будівельників, перша перевага повністю нівелюється перед заводськими фермами.

Такі конструкції виготовляються з власноруч висушеної деревини потрібної породи, оброблені у відповідних умовах антисептиками та антиперенами, спроектовані, зібрані та ПРОТЕСТОВАНІ на спеціальному устаткуванні.

Технагляду з виробництва залишається за кілька днів встановити їх за допомогою пари місцевих підсобників. При цьому утеплювач, гідро та паробар’єр можна замовляти окремо.

Більше відео дивіться на нашому каналі в Ютюбі за посиланням

Тепер скажемо кілька слів про ціни. Наші нові преси дозволяють виконати дуже складні покрівлі лише за 18 у.о. за 1 кв м за схилом. Такі балки із масиву покривають до 20м прольоту.

Ми застосовуємо лише хвойні породи деревини 12% вологості. Металеві зубчасті пластини ідеально створені для скріплення. Для консультації звертайтесь за телефоном: 063 692 92 22 Вадим

Найголовніше, не бійтеся мріяти! А їхньою реалізацією із задоволенням займеться наша дружна команда)