Будівництво будинків в Умані

Будівництво будинків в Умані, Маньківці, Христинівці — наш новий напрямок.

З початку року ми збудували вже 2 котеджі з сип-панелей у цьому регіоні та запрошуємо всіх бажаючих приїхати на перегляд для знайомства з Канадською технологією будівництва.

 

Основними перевагами каркасних будинків є:

  • заводське складання сип-панелей та кроквяної системи Мітек
  • високі енергозберігаючі властивості
  • швидкі терміни зведення
  • доступна ціна
 

Так, на даному об’єкті ми заливали стрічково-стовпчастий фундамент. Протягом 3-х тижнів бригада з 4 осіб виконувала підготовчі роботи, збивала опалубку, в’язала арматуру та заливала ростверк.

Докладніше про цей етап Ви можете переглянути за посиланням

Через невелику вагу стінових матеріалів, монтаж домокомплекту виконувався відразу, фундамент не вистоювався. Це дозволяє значно прискорити термін будівництва.

Ще при проектуванні враховується місце розташування каміна та димоходів. Якщо Ви в майбутньому захочете справжній камін у своїй вітальні, місце необхідно підсилити іншою маркою бетону.

Насамперед закладаються «гільзи» під майбутні комунікації. Якщо Вас цікавить вартість будівельних робіт з фундаменту, читайте нашу статтю

Влаштування індивідуальної каналізації, свердловини, паркану може відбуватися як паралельно з роботами по фундаменту, так і після нього. Також є можливість будівництва підвалу всередині будинку:

 

В результаті Ви отримуєте додаткове приміщення без збільшення плями забудови, що дуже зручно при невеликих або вузьких ділянках. Тут може розташуватися склад, технічний приміщення або гараж.

Як я писав вище, стіни та покрівлю виробляють на заводі і на ділянці відбувається тільки збирання, згідно проекту. Комплектації можна переглянути в розділі ЦІНИ. Монтаж домокомплекту на даному об’єкті становив 14 робочих днів. Житло надав Замовник.

Отже, загальний термін зведення у такому вигляді становив 35 днів.

 

Наступним етапом буде монтаж металочерепиці та скління. Якщо Ви хочете побудувати будинок з сип-панелей , враховуйте відразу кут покрівлі та розмір світлових отворів. Зараз користуються великою популярністю панорамні вікна до підлоги та сонячні панелі на даху.

Будівництво котеджів із використанням ферм Мітек дозволяє проектувати потрібний кут покрівлі.

Так, фотозвіт про подальші роботи ми викладаємо на наших ресурсах.

Якщо Ви хочете збудувати будинок в Умані чи іншу нерухомість — дзвоніть!

На закінчення, підписуйтесь на нас у Фейсбук та Телеграм , там завжди свіжі новини та акції!